Gizlilik Politikası

GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasının Amacı

Bu Gizlilik ve Kişisel verilerin Korunması Politikası;

  1. Ceviz Yazılım Bilişim Danışmanlık İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Ceviz Yazılım)’ ın saha satış platformu ve uygulaması olan ‘TCAREE’ nin ne tür kişisel veriler topladığını, 
  2. Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını, 
  3. 'TCAREE’ nin kişisel verilerinizi kimlerle paylaşabileceğini, 
  4. Kişisel verilerinizi size daha iyi hizmet verebilmek adına Ceviz Yazılım’ ın geliştirmiş olduğu diğer platformlarda ne çeşit verilerinizi kullanabileceğini, 
  5. ‘TCAREE’ nin işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi açıklamaktadır.

İşlenen Kişisel verileriniz ve Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı

Ceviz Yazılım’ ın saha satış platformu ve uygulaması olan ‘TCAREE’, kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yolu ile İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun,5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yükümlülükleri ve hizmet standartları çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi, size daha iyi hizmet verebilmesini ve istatistiki çalışmalar yapılabilmesini sağlayacak kişisel verilerinizi (ad, soyad, unvan, doğum tarihi, cep telefonu numarası, sabit telefon numarası, e-posta, cinsiyet, adres ve bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla kullanıcıyı doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi, aynı zamanda cari hesapları ve carilerle ilgili ad, soyad, unvan, adres, cep telefonu numarası, sabit telefon numarası, e-posta ve bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi) sizden talep etmektedir. Bu kişisel veriler TCAREE hizmetlerinden yararlanabilmeniz adına ve açık rızanıza istinaden, sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Ceviz Yazılım’ ın geliştirmiş olduğu diğer platformlarda da kullanılmak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır. TCAREE hizmetlerini kullanmaya başlamanız ile açık rızanız alınmış olunur.

Kişisel Verileriniz İle İlgili Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek, güncellemek ve/veya silmek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek amacıyla, cevizsoft.com adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel Veri Saklama Süresi

TCAREE de kullanılan her türlü kayıt ilgili bakanlığa sunulmak üzere en az 3 yıl saklanacaktır.

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı

Ceviz Yazılım, TCAREE kullanımınıza ilişkin kişisel verilerinizi ve kayıtlı olan cari bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Ceviz Yazılım’ ın yasalar karşılığındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere Ceviz Yazılım’ ın yasal ve idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler

Ceviz Yazılım’ ın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Ceviz Yazılım bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kuruluna bildirir.

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ nda Yapılacak Değişiklikler

Ceviz Yazılım, işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ nda herzaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ‘cevizyazilim.com’ sitesine konulmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ ndaki değişikliklerden haberdar olmanız için bu sayfadan takip etmeniz gerekmektedir.

Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri

İşbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ nı kabul etmekle, bizimle paylaşmanıza rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve size özel tanıtım, promosyon, reklam, satış, pazarlama, anket ve benzeri amaçlı her türlü elektronik iletişimin telefon, kısa mesaj (SMS), e-posta ve benzeri yollarla yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına ve Ceviz Yazılım’ ın sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu üçüncü kişilere aktarmasına izin vermiş bulunmaktasınız.